Autobazar DE

  • This topic is empty.
Ukázať 11 vlákien odpovedí
  • Autor
    Príspevky
    • #1050
      Avatarrastik
      Návštevník

      ahojte aký by ste mi poradili autobazar DE (nemecký autobazar), kde by boli dobré ceny a ideálne aj overený niekým z Vás. Najlepšie nejaká osobná skúsenosť. A aká je zmena pri dovoze auta z DE na slovensko v roku 2017?
      Mam dobré informacie, že autobazáre v Nemecku nemožu stáčať kilometre na autách ako tu na Slovensku? Kde nájdem najelpšie ponuky áut z Nemecka? nieco ako autobazar.de
      dakujem za odpoved a Vase prípadné rady si budem ceniť

      autobazar.de

      • Táto téma bola upravená pred 5 years, 3 months používateľom Avataradministrátor.
    • #1051
      AvatarSezam
      Návštevník

      Osobne som kupoval aut z Nemecka ešte pred 6 rokmi a príde mi to tak, že tie „najelpšie kúsky“ sú rýchlo predané a musíš mať dobré šťastie aby si sa k nim vôbec dostal. Ja som mal dosť veľké šťastie a kúpil som vozidlo za 180 000SK ešte slovenské koruny, rok som sa povozil a za rovnakú cenu som ho potom predal.
      Čiže vidíš, že keď natrafíš na dobrý kúsok, tak auto z DE je super voľba, ale zase na druhú stranu je tam veľké riziko, ktoré musíš podstúpiť. Ono sa to môže celé nakoniec „posrať“ a prídeš o nemalé peniaze.

    • #1054
      Avatarzidan
      Návštevník

      tiez som nad tym ze si doveziem auto z nemecka ale opati sa to este v tejto dobe?

    • #1086
      Avatarrastik
      Návštevník

      Ďakujem za odpovede

    • #1087
      Avataraxel
      Návštevník

      Zdravím, osobne som kupoval audi a4 v roku 2017 z nemeckého autobázaru. Auto vyzeralo super a cenia tiež ale predajca mi pripadal celkom arogantný. Neviem či to tam platí len pre cudzincov alebo sa tak choval ku všetkým. No nič kúpil som auto prišiel domov, všetko v pohode a potom ma napadlo pustiť klimatizáciu a ona nešla. Ja blbec som si to v Nemecku zabudol skontrolovať. Keď som im poslal email, že nejde klimatizácia tak ma len zrušili, že u nich išla. Takže som dal klimatizáciu opraviť. Nebolo to až také hrozné ako som čakal na také auto.
      Celkovo to hodnotím pozitívne. Keď sa to tak zoberie ušetril som približne 1500€ a to v tom rátam aj tú klimatizáciu.

    • #1096
      Avatarentita
      Návštevník

      ako je to z firmami na dovoz aut zo zahranicia? co som pozeral tak najlepsie ponuky boli prave z Nemecka
      oplati sa to viacej ako rovno kupovat auto zo Slovenska?

    • #1104
      Avatarsdfgs
      Návštevník

      podla mna jednoznacne nie
      auto z nemecka je celkom risk ak sa nieco poserie

    • #1278
      AvatarDada
      Návštevník

      My sme si doviezli z Nemecka Golf 5 Plus, benzín 1.4 a mal cca 56 000km. Dali sme ho v Nemecku skontrolovať v servise. Známy nám pomohol aj s prevoznými značkami, aj s kúpou. Sme spokojní, hoci bolo autíčko trošku lenivé, lebo pani na ňom chodila 5km po rovinke do práce, ale po týždni-dvoch autíčko reagovalo svižne. (nie je to žiadny drak, na jeho váhu má dosť malý výkon, ale na cestu do práce a do školy úplne stačí. Ja osobne nad kúpou auta na Sk už veľmi neuvažujem. A ak nejdeš cez firmu, ktorá ti auto dovezie na kamióne alebo odťahovke, treba rátať s tým, že sa ešte platí nemecká daň a dočasné ečv sa posiela naspäť. Ale aj tak sa to oplatí. Lebo napr. my sme ho kúpili za oveľa lacnejší peniaz ako ho tu teraz (po vyše roku) predávajú v rovnakej výbave, stave auta a km sa nedá porovnávať. To auto nebolo počuť, akoby mali v DE aj benzín lepší, a to netankujeme ten najlacnejší šmejd. Takže ja som za dovoz. Odporúčam vybaviť si prehliadku v servise.

      A bazár odporúčam: mobile.de

    • #1866
      Avataranimal
      Návštevník

      super

    • #4995
      Avatarddrove69
      Návštevník

      Ahoje vie mi niekto poradiť, čo všetko je nutné úradne preložiť? V tomto článku sa píše, že technický preukaz, potvrdenia o odhlásení vozidla,kúpno-predajnú zmluvy a aj STK/EK. Videl som ale aj, že ľudia vravia že staćí techničák. Máte s tým niekto vlastné skúsenosti?

      Dikes D

    • #5009
      AvatarMajo
      Návštevník

      Ahojte. Viem mi niekto vysvetlit preco je v rakusku vyvozna cena auta o dost nizsia ako jeho realna cena? Jedna sa o auto bez dph aj ked to nieje spomenute?

    • #5072
      AvatarRené
      Návštevník

      Ahojte, Prosím vás ako to je z ŠPZ keď si kupujem prívesný vozík v Nemecku od súkromnej osoby, musím ten vozík odhlásiť a potom odviesť na Slovensko?Alebo sa to dá aj dodatočne odhlásiť? Vopred ďakujem za informácie

Ukázať 11 vlákien odpovedí
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.